SharePoint Slow-Freezes after search results

Wednesday, 4 March 2009

On Site this morning, created a nice shiny new MOSS installation, patched it up with SP1, Infrastructure updates and the December Cumulative Hot fixes, fully configured the SSP, Search et al... and good to go...

Had a strange issue when using the standard All Sites search - The results were instantaneous, but then nothing happened for at least 30 seconds. I couldn’t click on any of the links, breadcrumbs, navigation including the Internet Explorer browser back buttons! Tried it with FireFox, worked a treat, so the issue seemed IE specific. I tested with IE 6, 7 and 8, same Issue.
Advanced search worked fine, after going through a serious of troubleshooting, I tried the Feb updates as there was some reference to resolving search issues – still no change!

In the end, we fixed it, thanks to: http://blogs.msdn.com/dhirajm/archive/2009/02/03/slow-search-result-after-infrastructure-update.aspx
Option 2 fixed it!

4 comments:

David Bustos said...

Hi, seems that link has a problem with it. Do you have an updated link?

Thanks,

Dave

David Bustos said...

ACtually, this might be the new link for it: http://blogs.msdn.com/dhirajm/archive/2009/05/04/subsequent-search-takes-longer-time-to-display-search-results-on-results-aspx-page.aspx

thanks

madin said...

fake rolex uk are crafted from the finest raw materials and assembled with scrupulous attention to detail.fake rolex air king Every component is designed, developed and produced in-house to the most exacting standards.

madin said...

fausses rolex day date montres
fausses rolex explorer montres
fausses rolex gmt master ii montres
fausses rolex lady datejust montres
fausses rolex milgauss montres
fausses rolex oyster perpetual montres
fausses rolex sea dweller montres
fausses rolex sky dweller montres
fausses rolex submariner montres
fausses rolex yacht master montres